Dodge Charger 2014 Dodge Charger 2014

Надежность:
Ходовая:
Внешний вид:
Оценка: 5

Володію таким авто в комплектації sxt досить довго. Приганяти чсно кажучи боявся бо у нас про них знають мало, та і сам в такій машині не сидів. Зате як вона багато мені дала за мій ризик та хвилювання. За час експлуатації жодних питань до авто не виникало. Вчасно міняю рідини та фільтри і нібе все чудово. Чарджер радує своєю практичністю, бо це великий багажник та багато місця в салоні. М"яке торпедо, великий якісний дсиплей тачскрін завжди радують око, а аудіосистема Alpine - слух. Зовнішність авто не залишає байдужим нікого, і навіть я сам хоч і мав би вже звикнути завжди оглядаюсь на своє авто. Агресивний дизайн морди це щось, задній ліхтар крутий, і підтвредження тому що тільки недавно його стали копіювати бмв та ауді. До речі якщо зрівнювати доджа із цими ж бмв чи ауді то відмінностей не так багато як здається. В основному це підвіска, вона видає родослівну доджа, вона дуже мяка і для наших доріг це все ж плюс. Мені точно подабається як їде авто, особливо по трасі, бо це комфортна плавна їзда із чудовою шумоізоляціією на рівні премальних марок. Двигун із 300ми кінських сил не так багато і їсть бензину як я думав, зате потужність робить мене впевненішим на дорозі. На справді дуже жаль що американці за ті ж гроші можуть кайфувати від таких тачок а ми мусим вдовольнятись прісними оптімами та сонатами.

Плюсы и минусы автомобиля

Зовнішність. Шумоізоляція. Матеріали салону. Зручні сидіння. Аудіосистема. Комфортна підвіска.

Хочеться меньшу витрату пального (думаю про газ, ставити можна четвертого покоління).

Совет покупателю

Брати треба комплектацію не нижче sxt.

Отзыв был полезен?

Автор отзыва

pravda, та ні, моє авто на drive2 називається Dodge Charger 5STAR

+2ОТВЕТИТЬ
pravda

Рената Сидоренко, Рената-- "..в такій машині .не сидів..." или -ла? ... фото-Калантаевская..., и гос язык из Одессы (((((

+1-3ОТВЕТИТЬ
Вход | Регистрация